Συνάντηση Χοροκινητικής Θεραπείας: Φθινοπωρινές ιστορίες

untitled

                                                Φθινοπωρινές ιστορίες

Φθίνουν οι οπώρες. Αυτό κυριολεκτικά σημαίνει το φθινόπωρο. Η φύση προετοιμάζεται σιγά σιγά για μια πιο “εσωστρεφή” κατάσταση ανάκτησης δυνάμεων, ώστε να παράξει καρπούς όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και πάλι.

Κι εμείς; Πώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο; Πώς προσαρμοζόμαστε στη νέα, πιο εσωστρεφή εποχή; Πώς επαναπροσδιοριζόμαστε; Πώς αποδεχόμαστε την αλλαγή;

Σε αυτή την εξάωρη συνάντηση χοροκινητικής θεραπείας θα διανύσουμε την πορεία της προσαρμογής, δίνοντας στο σώμα το χώρο και το χρόνο να ενσωματώσει τη γνώση που αποκόμισε από τις διαδρομές του καλοκαιριού και να χαράξει νέες διαδρομές.

Τη συνάντηση θα συντονίσουν οι χοροκινητικές θεραπεύτριες Τόνια Δάκου (MΑ Dance Movement Therapy, UAB Barcelona) και Έλενα Καραμπούλα (MΑ Dance Movement Therapy, UAB Barcelona)

H Τόνια Δάκου είναι Χοροθεραπεύτρια (ΜΑ in Dance Movement Therapy, Universitat Autonoma de Barcelona). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης, διπλωματούχος καθηγήτρια χορού και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδας. Σήμερα εργάζεται εθελοντικά στο νοσοκομείο ημέρας του ΕΠΙΨΥ για ενήλικες με ψυχικές διαταραχές.

Η Έλενα Καραμπούλα είναι Χοροθεραπεύτρια (ΜΑ in Dance Movement Therapy, Universitat Autonoma de Barcelona). Έχει πτυχίο στην Ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού από το ΕΑΠ, και σπουδές στη δημοσιογραφία. Σήμερα εργάζεται εθελοντικά στο νοσοκομείο ημέρας του ΕΠΙΨΥ για ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και διατηρεί σταθερή συνεργασία με την εταιρεία Ψυχολογικών Υπηρεσιών Άερτον (www.aerton.com).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο dancemove.therapy@gmail.com έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κόστος: 60 ευρώ με προπληρωμή έως τις 10/10, 65 ευρώ με πληρωμή κατά την άφιξη στο χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες: Τόνια Δάκου 6948272658 Έλενα Καραμπούλα 6977976645

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *