Επικοινωνία

Για πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Χορού motus και τις τεχνικές που διδάσκονται, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας Δευτέρα ως Παρασκευή 11:30- 13:00 και 18:00 – 21:00  στο τηλέφωνο- fax:
(+30) 210.65.60.713.Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το motus μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στo dance@motus.gr ή να μας στείλετε το μήνυμά μέσα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  Συμπληρώστε ότι βλέπετε εδώ : Για την χρήση του CAPTCHA, πρέπει να εγκατασταθεί το plugin Really Simple CAPTCHA.

  [honeypot email]

  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ: Επισκεφθείτε μας στο μοντέρνο studio του motus, που βρίσκεται στην οδό Αριστείδου 8 στο Χολαργό, στο ύψος του Νομισματοκοπείου, όπου και θα σταθμεύσετε με ευκολία.

  Αν επιλέξετε την αστική συγκοινωνία, η οδός Αριστείδου απέχει 4 τετράγωνα (10 λεπτά περπάτημα) από τη λεωφόρο Μεσογείων και την 7η στάση Χολαργού από όπου διέρχονται οι γραμμές αστικής συγκοινωνίας 403, Α5 και Β5 και 1 τετράγωνο από τη Πλατεία Κύπρου, από όπου διέρχεται η γραμμή 416 (ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΣΤΑΘ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ).

  Αν επιλέξετε το μετρό, κατεβαίνετε στην στάση του Νομισματοκοπείου και διαβαίνοντας την Αρκαδίου για 10 λεπτά, έχετε άλλα 3 λεπτά περπάτημα στην Εθν. Αντιστάσεως για να βρείτε την Αριστείδου.

  Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!