Ερικέτη Ανδρεαδάκη

Η Ερικέτη Ανδρεαδάκη είναι απόφοιτος της Ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού «Ραλλού Μάνου» και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Συνέχισε τις σπουδές της στο London Contemporary Dance School, όπου αποφοίτησε με Master of Arts in Contemporary Dance.

Έχει εργαστεί στο Λονδίνο και στην Ελλάδα ως χορεύτρια, χορογράφος και καθηγήτρια χορού διδάσκοντας σύγχρονο, μπαλέτο, jazz και παραδοσιακούς χορούς σε παιδιά και εφήβους. Στόχος των μαθημάτων της είναι η παράλληλη καλλιέργεια της τεχνικής, της δημιουργικότητας και της αυτοπεποίθησης του κάθε μαθητή, μέσω της φαντασίας, της μουσικής και του παιχνιδιού.

Έχει συνεργαστεί με χορογράφους όπως τους Robert Clark, Siobhan Davies, Itamar Serussi, Eleesha Drennan (ως μέλος της ομάδας EDge15), Joanna Kalm, Tom Roden & Anna Williams, Vervain Theatre, Πωλίνα Κρεμαστά (Ομάδα Χορού Creo) και Ελένη Παπαϊωάννου (ArCT).

Από το 2017 χορογραφεί και παρουσιάζει τη δική της δουλειά σε συνεργασία με την ομάδα Ε3 και την ομάδα ΦΕΜ (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Blue Elephant Theatre London, Rabbithole Theatre).