Υποδομή

Η σχολή motus στεγάζεται σε ένα παλιό σιδηρουργείο σε μία ήσυχη γειτονιά του Χολαργού. Αναδεικνύοντας την βιομηχανική αρχιτεκτονική του, αναδιαμορφώθηκε σ’ έναν σύγχρονο χώρο έκφρασης-κίνησης. Αξιοποιήσαμε την άνεση που μας προσέφερε ως χώρος (5.70 μ. ύψος) και τον φυσικό αερισμό και φωτισμό που δέχεται από τα ψηλά παράθυρα του καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και δημιουργήσαμε μία ευάερη και ευρύχωρη αίθουσα με αντικραδασμικό ξύλινο πάτωμα, ιδανική για κάθε είδος χορού.

Η σχολή μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και άρτια εξοπλισμένη ώστε να ικανοποιεί την ανάγκη σας για άσκηση καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.Φροντίζουμε για τις υγιεινές συνθήκες άσκησης των μαθήτων μεριμνόντας για τις υψηλές προδιαγραφές εξαερισμού και κλιματισμού. Συγκεκριμένα ο διαχωρισμός του κλιματισμού από τις διατάξεις εξαερισμού δίνει την δυνατότητα απαγωγής του εσωτερικού αέρα και την ανανέωσή του με φρέσκο ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. Επιπλέον η αίθουσα διαθέτει πίσω πόρτα που ανοίγει μεταξύ των μαθημάτων για περαιτέρω ανανέωση.

Διαθέτει βιντεοθήκη και βιβλιοθήκη με θεματολογία συναφή των διδασκόμενων αντικειμένων, φροντίζοντας την ψυχαγωγία σας και την επιμόρφωσή σας παράλληλα. Προσφέρουμε επίσης και τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης κάποιων μαθημάτων, ώστε μέσα από την αυτοπαρατήρηση να επιταχύνεται η βελτίωση των μαθητών.

Μια έμπειρη ομάδα απο καθηγητές, άρτια καταρτισμένων, μοιραζόμαστε το κέφι για την δουλειά μας και σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά!

_00A7804_00A7784